Cheap Energy

Cheap Energy är precis som det låter ett elbolag med fokus på billig el. De framför tydligt att de tål att jämföras och har konkurrenskraftiga och billiga elavtal.

Byt till Cheap Energy →
Cheap Energy logo
  • Låga avgifter
  • Timpris
  • 100 % förnybar el finns
Månadsavgift: 0 kr
Uppsägningstid: 1 mån

Elavtal hos Cheap Energy

Du kan antingen välja att binda elavtalet eller skaffa ett rörligt elpris som kan vara timpris eller månadspris. Det finns därmed alltså alla de vanliga typerna av elavtal med.

Rörligt pris

För de rörliga elprisen som går att välja mellan (timpris och månadspris) är månadsavgiften 0 kr. Påslaget skiljer sig dock och för timpris är det 7.90 öre/kWh och rörligt månadspris 15.90 öre/kWh. Ska du skaffa ett vanligt rörligt elavtal är därför Cheap Energy inte ett så bra alternativ och du bör i så fall kolla in billigare elavtal.

Men är du ute efter ett timpris så är påslaget på 7.90 öre/kWh inte så högt och månadsavgiften på 0 kr förmånlig.

Fast elpris

Du kan välja att binda ditt elavtal från 3 månader upp till 10 år till ett fast elpris. Dock så kommer du behöva betala en hel del över elprisets förväntade utveckling för att kunna binda det under en lång period. Fasta elavtal rekommenderar vi därför endast till dig som inte har råd med att elen kan stiga kraftigt.

Uppsägningstid

På de rörliga elavtalen är bindningstiden 0 månader och uppsägningstiden 1 månad. Det fasta elpriset väljer du själv en bindningstid på när du binder elavtalet.

 

Skärmdump