Billigastelavtal.com » Villkor

Villkor

Denna sida innehåller villkor, personuppgiftspolicy och ansvarsfriskrivning för Billigastelavtal.com.

Användarvillkor

Målsättningen och syftet med webbplatsen är att ge användare en bättre förståelse och överblick kring hur elavtal fungerar. Genom att använda tjänsten godkänner du användarvillkoren på denna sida. Om inte uppmanas du att lämna vår webbplats omedelbart.

Personuppgifter

Webbplatsen samlar in anonym data i form av besöksinformation som klick, frekvens och besökstid. Ingen data går att koppla till personuppgifter och det finns heller inga andra formulär eller element som behandlar personuppgifter. Av den anledningen finns det heller ingenting att begära ut, och vi förtydligar vår ansvarsfrihet när det gäller personuppgifter.

Ansvarsfriskrivning

Elavtal och elföretag på vår sida är själva ansvariga för att leverera önskade tjänster och vår webbplats erbjuder själva inga tjänster. Vi friskriver oss därav från att information på vår hemsida alltid är korrekt. Den kan komma att uppdateras långsammare än hos företagen själva. Det är därför informationen hos respektive företag alltid som gäller.

Prisuppgifter på el

Samtliga prisuppgifter är inhämtade vid ett och samma tillfälle. Den rådande situationen med ökade elpriser på senaste har gjort att prisuppgifterna snabbt blivit missvisande. Vi arbetar kontinuerligt på att försöka uppdatera så korrekta priser som möjligt men friskriver oss ansvaret när det kommer till prisuppgifter.