Om oss

BilligastElavtal.com är en jämförelsesida för elavtal och elpriser. Vi grundades redan 2017 och har vår fysiska plats i Stockholm, Sverige. Målsättningen med sidan är att du som konsument ska kunna utbilda och förstå vad ett elavtal är samt vilka fördelar du eventuellt kan få genom att ta ett bra val.

På varje undersida kommer vi att marknadsföra olika elavtal där du kan gå vidare till det valda elbolaget och göra en affär. I framtiden planerar vi på att bredda med mer avancerade verktyg där du också kan värdera in lokala faktorer och personliga aspekter.

Vår historia

Vi, som tjänst, grundades redan 2017. Då i from av en applikation tänkt för Android och IOS till den breda publiken.

Tyvärr tog det inget fäste och efter flera år av utveckling valde vi att lägga ner applikationen. Under 2019 lanserades istället en webbplats med ett tydligt fokus, att hjälpa så många som möjligt men även börja smått.

Sagt och gjort, vi började med att ha några få jämförelser förta året. Andra året flera i månaden och idag 2021 hjälper vi drygt 100 besökare i månaden.

Framtiden

Under 2022 planerar vi att lansera en större tjänst som kallas Elfons. Den kommer att hjälpa hela Sveriges befolkning med jämförelse av sitt nya elbolag.

Med ökat fokus på elpriser kommer vi fortsätta utveckla våra tjänster för att möta den nya efterfrågan.


Kontaktuppgifter

BilligastElavtal HQ
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

E-post
Svarstider
Mån – Fre: 11.00 – 16.00
Lör –  Sön: Stängt