Billigastelavtal.com » Om oss

Om oss

BilligastElavtal.com är en jämförelsesida för elavtal och elpriser. Vi grundades redan 2017 och har vår fysiska plats i Stockholm, Sverige. Målsättningen med sidan är att du som konsument ska kunna utbilda och förstå vad ett elavtal är samt vilka fördelar du eventuellt kan få genom att ta ett bra val.

På varje undersida kommer vi att marknadsföra olika elavtal där du kan gå vidare till det valda elbolaget och göra en affär. I framtiden planerar vi på att bredda med mer avancerade verktyg där du också kan värdera in lokala faktorer och personliga aspekter.

Vår historia

Vi, som tjänst, grundades redan 2017. Då i from av en applikation tänkt för Android och IOS till den breda publiken.

Tyvärr tog det inget fäste och efter flera år av utveckling valde vi att lägga ner applikationen. Under 2019 lanserades istället en webbplats med ett tydligt fokus, att hjälpa så många som möjligt men även börja smått.

Sagt och gjort, vi började med att ha några få jämförelser förta året. Andra året flera i månaden och idag 2021 hjälper vi drygt 100 besökare i månaden.

Framtiden

Under 2022 planerar vi att lansera en större tjänst som kallas Elfons. Den kommer att hjälpa hela Sveriges befolkning med jämförelse av sitt nya elbolag.

Med ökat fokus på elpriser kommer vi fortsätta utveckla våra tjänster för att möta den nya efterfrågan.


Teamet på Billigastelavtal.com

Frida Karlström bild

Frida Karlström
Grundare & Skribent

Frida Karlström grundade hemsidan 2019 och har sedan dessa dagligen granskat informationen och skrivit nya guider. Hon har erfarenheter från tidigare arbete på elbolaget Vattenfall under många år som kan användas effektivt för att ta fram de billigaste alternativen för dig.


Företaget bakom hemsidan

Billigastelavtal.com ägs av Tacotech AB som driver flera hemsidor inom ekonomi. Informationen till vårt företag hittar du nedan och du får gärna kontakta oss om du har några frågor.

Tacotech AB (559259-2132)
Engelbrektsgatan 20
211 33 Malmö
E-post