DoGood El

Dogood El är ett smart elbolag som är känd för sitt elavtal med elfonden Relaxa. Då förvaltas din el av experter som jobbar för att sänka priset över lång sikt.

Byt till DoGood El →
DoGood El logo
  • Timpris
  • Elfond
  • Smart elavtal
Månadsavgift: 25 kr
Uppsägningstid: 1 månad

Välj rätt elavtal hos Dogood El

Det går att välja mellan de klassiska typerna rörligt och timpris för elavtal hos Dogood el. Det som saknas är att du inte kan binda elavtalet men det finns elfonden relaxa vilket är något unikt.

  • Timpris – passar dig som vill optimera elförbrukningen efter elpriset
  • Rörligt elpris – historiskt varit billigast och passar därför de flesta bäst
  • Elfonden Relaxa – experter ser till att köpa elen när den är som billigast. Målet är att sänka elkostnaderna men det innebär också en risk om experterna köper vid en dålig tidpunkt.

 

Vad kostar elavtalen?

Månadsavgiften är 25 kr vilket är en låg månadsavgift och påslaget är 2 öre/kWh du förbrukar vilket också är ett lågt påslag. Vanligtvis brukar månadsavgiften vara runt 50 kr och påslaget runt 5-10 öre/kWh. Vi anser därför att DoGood EL har riktigt bra avgifter på avtalen.

Samtidigt är uppsägningstiden endast 1 månad på elavtalen.

 

Omdömen från kunder

När vi kollar på omdömen från tidigare kunder blir vi dock inte så imponerande. DoGood EL har nämligen endast 2,1/5 i betyg hos Trustpilot. Omdömena berättar om att de inte fått betalt för elen deras solceller har producerat och att bolaget har stora skulder. Fundera därför noggrant innan du skaffar ett elavtal hos DoGood El.

 

Installera solceller med DoGood

Utöver att erbjuda elavtal så kan du få hjälp med att installera solceller till ditt hus. De sköter den totala installationen från beställning och leveranstiden är runt 6-8 veckor. På deras hemsida hittar du solcellspaket med olika antal solpaneler så att du kan se en ungefärlig kostnad för ditt hus.

Skärmdump