Energi2

Driver du företag och letar efter ett billigt fast elavtal så är Energi2 elbolaget för dig. De matchar nämligen alla fastpris om du hittar ett billigare elavtal hos ett annat elbolag och ger dig 1 öre/kWh extra rabatt.

Byt till Energi2 →
Energi2 logo
  • Fastpris garanti
  • 1 öre/kWh extra rabatt
  • Perfekt för företag
Månadsavgift: 0 kr
Uppsägningstid: 6 mån

Energi2 har fastprisgaranti för företag!

Energi2 är ett elbolag som specialiserar sig på elavtal för företag. De är mest kända för sina fasta elavtal, eftersom de har en prisgaranti på dessa elavtal. Detta innebär att de matchar priset du hittar hos ett annat elbolag och till och med ger dig 1 öre/kWh billigare pris.

Rörligt elavtal

Utöver att binda elavtalet hos Energi2 kan du även välja ett vanligt rörligt elpris. Dessa har påslag runt 10.90 öre/kWh och är relativt bra jämfört med andra elavtal för företag. Men vi rekommenderar särskilt Energi2 för dig som vill binda elavtalet.

El från norden

Elen har ett ursprung endast från norden och är fossilfri men inte förnybar. De fokuserar heller inte in sig på företag av en viss storlek utan passar för alla företag, oavsett storlek.

Kundtjänst – Hur bra är den?

När du kommer in på Energi2 hemsidan så kommer det upp en chattfunktion som fungerar som en kundtjänst. Något vi på billigastelavtal.com var riktigt bra, då vi snabbt och enkelt kunde klara upp alla tveksamheter kring elavtalet snabbt. Utöver detta så kan du kontakta kundtjänst precis som vanligt genom både mejl och mobilnummer.

Skärmdump