Kärnfull Energi

Kärnfull Energi är ett elbolag med 100% fokus på kärnkraft. Deras elavtal främjar minimala utsläpp, stabila elpriser och minimal påverkan på orörd natur. Läs vår recension och hitta allt du behöver veta om Kärnfull här hos oss.

Byt till Kärnfull Energi →
Kärnfull Energi logo
  • Fokus på kärnkraft
  • Rörligt elpris
  • Minimerade utsläpp
Månadsavgift: 39 kr
Uppsägningstid: 1 mån

 

Elavtal med endast kärnkraft

Du som ny kund hos Kärnfull Energi har endast ett elavtal att välja på och det är ett timpris med 100 % kärnkraft. Kärnfull har som mål att främja kärnkraften, eftersom de tror att det är framtidens energikälla. Därför ingår ett extra påslag på 1,25 öre/kWh för dig som kund till att bidra till forskning kring kärnkraft. Trots detta så har timprisavtalet endast 3,2 öre/kWh i påslag och en månadsavgift på 39 kr, vilket är låga avgifter.

På det stora hela är Kärnfull Energi ett schysst bolag som erbjuder ett prisvärd elavtal men inte det absolut billigast. Läs mer om billigast elavtal på vår startsida.

Höga omdömen från kunder

Kärnfull Energi har mycket goda omdömen från över 70 olika kunder. I skrivande stund är betyget 4,6 av 5 hos TrustPilot. För ett elbolag är det mycket högt och snittet är lägre än så. Omdömena innehåller lovord i allt från fantastisk kundtjänst till deras val av energi-källa.

Vi kommer kontinuerligt uppdatera denna sektion för att få färska omdömen.

Skärmdump