Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft är ett elbolag med uppdrag av Kommunen ska trygga energiförsörjning i kommunen. Däremot levererar man till hela Sverige oh erbjuder både elnät, fjärrvärme och fibernät.

Byt till Skellefteå Kraft →
Skellefteå Kraft logo
  • Sveriges bästa kundtjänst
  • Alltid 100% förnybar el
  • Beställ online snabbt
Månadsavgift: 49 kr
Uppsägningstid: 1 mån

Vår recension av Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft är mer än bara det där elbolaget som har roliga reklamer på TV. De har också en bra kundtjänst, goda omdömen och schyssta elavtal.

Elavtal hos Skellefteå Kraft

Hos Skellefteå Kraft så kan du antingen välja mellan ett rörligt elavtal eller fast elavtal. Det fasta elavtalet kan du binda i mellan 1-3 år och det har en månadsavgift på 45 kr. Väljer du istället det rörliga elavtalet så har du förutom månadsavgiften som är samma även ett påslag på 6 öre/kWh. Just nu har de dock en riktigt bra kampanj på sitt rörliga elavtal som gör att du får 6 månader gratis månadsavgift och inget påslag.

Omdömen

Skellefteå Kraft har ett av de högsta betygen från externa sajter som tar emot omdömen. I skrivande stund har man 4000 omdömen och genomsnitt betyg på 4.1 av 5 hos Reco. I jämförelse med många andra elbolag är det mycket högt och kunderna verkar onekligen mycket nöjda.

Hur bra kundtjänst har dem?

Det går att komma i kontakt med Skellefteå Kraft i flera olika metoder. Kundservice verkar vara i stort fokus hos Skellefteå Kraft och snabbaste är att hämta informationen via en databas av frågor eller via chatten.

Skärmdump