Svekraft

Oavsett om du är ute efter ett elavtal till ditt företag om du har ett eller hemmet så hittar du troligtvis något hos Svekraft. De har både rörliga och fasta elavtal samt mixpris. Se enkelt avgifterna i tabellen på hemsidan innan du tecknar och få koll på vad du betalar för.

Byt till Svekraft →
Svekraft logo
  • Elbolag sedan 2008
  • Nystart 2023
  • Ingen månadsavgift
Månadsavgift: 0 kr
Uppsägningstid: 1 månad

 

Välj mellan tre elavtal hos Svekraft

Svekraft är ett gammalt elbolag i Sverige som funnits med sedan 2008. På senaste har de dock enligt hemsidan genomfört förändringar och fått en nystart under 2023. Prioriteten ska ligga på snabb och bra kundservice samt låga priser. Vi går igenom elavtalen som du kan välja mellan nedan:

Rörligt elpris (månad)

Till att börja med kan du välja ett rörligt elavtal med ett påslag på 11,90 öre/kWh och månadsavgiften är 0 kr. På grund av den låga fasta avgiften är det ett bra val för dig med en låg förbrukning, till exempel om du bor i lägenhet.

Timpris

Du kan också välja att ha ett rörligt timpris och det innebär att ditt elpris följer elpriset på Nordpool timme för timme. Passar bra om du vill engagera dig för att sänka elkostnaderna. Men kan också bli dyrt om du inte engagerar dig för att anpassa elförbrukningen till när elen är som billigast. Avgifterna här är 10,90 öre/kWh i påslag och 0 kr i månadsavgift.

Fast elpris

Du kan också binda elavtalet hos Svekraft. Då finns det 4 olika bindningstider att välja mellan 6 månader, 1 år, 3 år eller 5 år. Till sist finns det dock mixpris att välja mellan som är en blandning av fast och rörligt elpris.

 

Skärmdump