Telge Energi

Telge Energi är ett mycket omtyckt elbolag som genom åren utmanat branschen. Deras vision är nu att möjliggöra för privatpersoner och företag att agera hållbart genom miljövänlig el.

Byt till Telge Energi →
Telge Energi logo
  • Timpris utan påslag
  • Hjälper dig byta bolag
  • Bra omdömen
Månadsavgift: 49 kr
Uppsägningstid: 1 mån

Recension av Telge Energi

Vi kommer på denna sida att recensera Telge Energi. Recensionen är genomförd av Billigastelavtal.com och länkar ut från sidan är i samarbete med TE. Det påverkar inte vår bedömning men sidan bör ses som reklam.

Kundtjänst

Telge Energi har öppet måndag-torsdag 8-17 och fredag 8-15 och kontakt sker via e-post eller mejl. Vi anser att detta är en OK fungerande kundtjänst men att öppettider bör vara längre samt att en chatt via hemsidan hade ökat möjligheterna till bra kontakt.

Nykundsrabatt

Du kan få rabatt som ny kund hos Telge Energi. Aktuella elavtal erbjudanden hittar du alltid samlade på vår sådan sida. Ett exempel på erbjudande just nu som man erbjuder är två års fri månadsavgift – ett värde över 1000 kr.

Omdöme

Externa omdöme hos TrustPilot är genomsnittligt bra. Kunder är både nöjda och missnöjda med upplägget som Telge Energi erbjuder. På det stora hela ser vi ingen anledning att avråda någon från att bli kund.

 

 

Skärmdump