Tibber

Tibber är en utmanare till de stora dinosaurierna inom elbranschen. Deras fokus är smarta elavtal med fokus på klimatet. De erbjuder genom en app transparent syn på din förbrukning till konkurrenskraftiga priser.

Byt till Tibber →
Tibber logo
  • 100% förnybar energi
  • Krångelfritt elbolag
  • Smarta elavtal
Månadsavgift: 39 kr
Uppsägningstid: 1 mån

Recension av Tibber

Recension av Tibber genomförd i början av Januari 2022 – då priserna skenat som mest på den svenska elmarknaden. Det går inte annat än att skratta åt Tibbers rubrik på webbplatsen – att de är ett elbolag som inte vill sälja så mycket el som möjligt.

Omdöme

Tibber är ett elbolag som fokusera på smarta elavtal där du själv ska äga kontrollen av hur mycket el du förbrukar. Mer kontroll leder till minskad förbrukning och minskad elkostnad.

Hos TrustPilot har Tibber över 100 omdömen och 3,7 av 5 i betyg. Det är högt för att vara elbolag och många har svårt att få kunder 5 av 5 nöjda. Teorin bakom det är att man bara förlitar sig på elbolaget att fungera och när priserna ökar så blir kunderna extra upprörda.

TV-reklam med Henrik Schyffert

Under 2021 och 2022 lanserade Tibber en reklam tillsammans med Henrik Schyffert där karaktären ska sänka sin förbrukning. Metoderna är allt annat än i linje med Tibber som är den smarta lösningen.

 

Skärmdump