Göta Energi

Göta Energi är ett lyhört elbolag med schyssta avtal och priser. De erbjuder i synnerhet tre avtal, ett rörligt, ett fast och ett som kombinerar båda. Alla nya kunder får 500 kr att köpa mat för och allting tecknas enkelt via deras hemsida.

Byt till Göta Energi →
Göta Energi logo
  • 500 kr rabatt
  • Bra omdömen
  • Snabbt klart
Månadsavgift: 49 kr
Uppsägningstid: 3 mån

Recension av Göta Energi

Göta Energi är för många ett välkänt och tryggt elhandelsbolag, och det stämmer. Något många däremot glömmer bort är att de för bara några år sedan var en utmanare till de allra största bolagen. Göta Energi är det elhandelsbolag som har växt kraftigast de senaste fem åren.

Omdöme

Omdömen för Göta Energi går att hitta på flera olika webbplatser som t.ex. TrustPilot. Där finns över 500 omdömen och ett genomsnittligt betyg på 2.0 av 5. Majoriteten av omdömena är tyvärr negativa och en del kunder verkar uppleva de senaste månadernas prishöjning som otrevliga. En del tycker också att deras metod för att sälja är alldeles för aggresiv.

Vi på billigastelavtal.com ser däremot ingen anledning att avråda från Göta Energi och vårt omdöme är att de bedriver sin verksamhet seriöst och noggrant. Negativa kommenterar är vanligt för elbolag och vi anser att de positiva även finns där.

Skärmdump