Greenely

Greenely är ett modernt och smart elavtal där du kan se din förbrukning i en enkel app. De har ingen bindningstid. Byt till ett elbolag där du har full kontroll!

Byt till Greenely →
Greenely logo
  • Inga dolda avgifter
  • 1000+ goda omdömen
  • Sparar i snitt 1870 kr/år
Månadsavgift: 69 kr
Uppsägningstid: 14 dagar

Recension av Greenely

På denna sida kommer vi att recensera och gå igenom Greenely – det smarta elbolaget. Man har tillsammans med flera andra nya elbolag blivit något av en uppstickare och utmanare. Till skillnad från andra elbolag vill man inte uppge sig som tråkig och ordentlig utan snarare mer modern.

Omdöme

Enligt vår undersökning har Greenely ett bra omdöme. Hos TrustPilot har man i skrivande stund 111 omdömen och genomsnitt på 3,7 av 5. Det kan kännas lågt men inom el och elhandel är det ett bra betyg med tanke på rådande situation med stigande priser.

En kund skriver ”Väldigt nöjd! Har sänkt mina kostnader ytterligare, appen är grym där man kan ta del av elförbrukningen osv”.

Kontakt med Greenely

Lika i framkant som man är med teknik och transparent elhandel är man även i sin kundtjänst. Alla kontakt sker via en chatt på deras hemsida eller i applikationen. Sammantaget resulterar det i en enkel och smidig kontakt dygnet runt.

Andra elbolag som t.ex. Vattenfall använder i denna form av kontakt utan istället telefon och e-post.

 

Skärmdump