Lumo Energi

Lumo Energi är elbolag med 70 000 kunder i Norden. De är till skillnad från jättarna små och flexibla, vilket de säger är sin styrka. Du får ett flexibelt avtal med till ett konkurrensmässigt elpris.

Byt till Lumo Energi →
Lumo Energi logo
  • 50% rabatt första månaden
  • 0 kr fast avgift första året
  • 0 kr påslag första året
Månadsavgift: 39 kr
Uppsägningstid: 1 mån

 

Lumo Energi lägger ner verksamheten

Lumo Energi har nu valt att lägga ner sin verksamhet och det finns därför inte möjlighet att uppdatera vår recension mer. Men du kan fortfarande läsa vad vi tyckte om Lumo Energi när det fanns nedan. Vidare rekommenderar vi att du väljer ett liknande elbolag som Fortum.

Recension Lumo Energi AB

Vi kommer på denna sida att recensera Lumo Energi AB – ett elbolag med över 70 000 kunder i hela Norden. Lumo önskar att sätta kunden i centrum och erbjuda flexibla och bra elavtal till alla sin kunder.

Omdöme

Lumo Energi är en ny utmanare och har därför begränsat med aktiva omdömen. Hos TrustPilot har de 3,3 av 5 av 15 omdömen. Ett omdöme och betyg på 3,3 i snitt kan ses som dåligt men är i själva verket ganska bra. Elhandels- och elbolag har generellt väldigt låga betyg.

Det finns flera bra kundomdömen men också en del negativa. De negativa omdömena handlar om de rådande utvecklingen av priser (som till viss del har drabbat alla elbolag).

Med det sagt, enligt vår undersökning finns det ingen anledning att avråda dig att teckna ett elavtal hos Lumo Energi.

Uppsägningstid

Lumo Energi har en relativt kort uppsägningstid på en månad. Det är vanligt bland andra elbolag att ha mellan 1 upp till 6 månader. En kort uppsägningstid har sina fördelar att du alltid kan byta om du inte är nöjd.

 

 

Skärmdump