Motala Energi

Välj mellan timpris, fast elpris på 6 eller 12 månaders bindningstid eller elfonden hos Motala Energi. Här finns något för alla och målet är att sätta kunden i fokus och erbjuda rimliga elavtal till kund.

Byt till Motala Energi →
Motala Energi logo
  • Nöjda kunder
  • Elfond finns (expertförvaltat)
  • 250 kr rabatt per vän du värvar
Månadsavgift: 588 kr
Uppsägningstid: 3 månader

 

Teckna elavtal hos Motala Energi

Ska du teckna elavtal hos Motala Energi finns det 3 olika alternativ att välja mellan. Timpris, fastpris eller elfonden CTRL.

Timpris

Fast avgift på 49 kr och påslag på 9,90 öre/kWh. Du betalar priset som gäller på elbörsen när du förbrukar den. Inget särskilt utmärker dock Motala Energis timpris mot konkurrenterna, om något så är avgifterna lite höga.

Fast elpris

Bind elavtalet till 129 öre/kWh med 6 månaders bindningstid eller 119 öre/kWh med 12 månaders bindningstid.

Elfonden CTRL

Låt experter hos Motala Energi förvalta elpriset åt dig och köpa samt sälja el när de tror att det är ett bra läge. Här finns det dock en högre risk, om experterna skulle köpa in el vid fel läge. Det resulterar ju i att du betalar ett betydligt högre elpris än marknaden, men det kan ju också ske tvärtom.

 

Kundomdöm

Vi har granskat kundomdömen på Motala Energi hos två olika hemsidor för kundomdömen. Trustpilot är det första och där fick de ett betyg på 2/5 baserat på 117 omdömen, vilket är lågt. Hos Reco har de däremot ett högre betyg – 3,8/5 baserat på 137 omdömen. Däremot ser vi många omdömen som är nyligen publicerade som varnar för höga avgifter och ett oseriöst företag. Vilket är en klar nackdel då vi ser ett mönster kring att kunderna blivit mer missnöjda under den senaste tiden.

 

Skärmdump